nuorisuomi
etusivu seura vyölliset juniorit karate mukaan toimintaan

 
raita
seuraesittely raita
yhdistyksen säännöt raita
sijainti raita
yhteystiedot raita

raita
johtokunta raita
valmentajat raita

raita
johtokunnan julkaisut raita
pöytäkirjat raita
toimintalinjat raita
maksut raita
 

peruskurssi

koulu

karatekids

naisten ip

Oushinkan ry - laadukasta kamppailuvalmennusta vuodesta 1976

Oushinkan ry on Kouvolassa vuonna 1976 perustettu karateseura, jossa harjoitellaan Wadoryu-karatea JKF Wadokain teknisten standardien mukaisesti. Seura on JKF Wadokain (Japan Karate Federation) sekä Suomen Karateliiton jäsenseura. Seuran tavoite on edistää karateharrastusta sekä tarjota laadukasta harjoitustoimintaa ja muita lajiin liittyviä tapahtumia sekä aikuisille että junioreille.

Oushinkanin aikuis- sekä juniorikaratekat osallistuvat säännöllisesti erilaisiin karatetapahtumiin Suomessa. Seuran valmentajat pitävät taitoaan yllä myös osallistumalla aktiivisesti ulkomailla järjestettäviin seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin. Seuralla on runsaat 10 koulutettua ohjaajaa, joista suurin osa on seuran omia kasvatteja. Seurassa panostetaan valmentajien jatkuvaan koulutukseen, joka takaa harrastajille monipuolisen ja laadukkaan karateharrastuksen.

Aikuisten toiminnassa korostuu perinteinen karateharjoittelu sekä harrastajien lajinomaisten valmiuksien kehittäminen ja ylläpitäminen. Perinteisen karateharjoittelun lisäksi harjoituksiin sisältyy sovellettuja tekniikoita, mm. itsepuolustusta, jolla karateharrastus pidetään monipuolisena sekä käytännönläheisenä.

Junioreiden harjoituksiin sisältyy karaten ohella pallopelejä ja kuntopiirejä, jotka tukevat junioreiden liikunnallisia valmiuksia. Nuorimpien ryhmien harjoituksissa on lisäksi paljon leikinomaisia harjoitteita. Kasvatukselliset arvot ja liikunnalliset tavoitteet ovat keskeisessä asemassa junioreiden toiminnassa.

Vuonna 2014 seuralle myönnettiin JKF Wadokai jäsenseura -status osoituksena järjestön teknisten standardien täyttämisestä sekä toteuttamisesta seuran harjoitustoiminnassa. Seuralle myönnettiin Nuori Suomi Sinetti vuonna 1996 osoituksena laadukkaasta ja monipuolisesta nuorisotoiminnasta.

Oushinkanin kaikki harjoitukset pidetään seuran harjoitussalilla, joka sijaitsee Kouvolan seudun ammattiopistolla, osoitteessa Utinkatu 44-48.

 
yhteistyössä

---------------