nuorisuomi
etusivu seura vyölliset juniorit karate mukaan toimintaan

 
raita
juniorit raita
harjoitusajat raita
harjoittelu raita
pelisäännöt raita

raita
kausisuunnitelma raita
oushikan cup raita
vyökokeet raita

raita
kuvia raita

peruskurssi

koulu

karatekids

naisten ip

Junioritoiminta

Oushinkan ry:ssä aloitusikä on seitsemän (7) vuotta. Harrastaminen alkaa aloittavalla juniorilla noin 10 viikon mittaisella karatekoululla. Karatekoulun jälkeen uusi karateka siirtyy vyöllisten junioreiden kanssa samaan ryhmään.

Junioreilla harrastamisen lähtökohtana on monipuolinen liikunta eli on oman lajin monipuolinen harjoitteleminen. Parhaiten se toteutetaan omien valmentajien johdolla omissa harjoituksissa. Karatessa esim. juokseminen voidaan harjoitella seuraavasti: eteen, taakse, makuulta, pystyssä, nopeasti, hitaasti, yksin, parin kanssa, kolmistaan.

Muut lajit ovat hyvä lisä monipuolisuudelle E / D-ikäisistä ja siitä ylöspäin ja kyseisen lajin asiantuntijan opastuksessa. Tämä ylläpitää nuorten kiinnostusta seuraan, koska seura antaa mahdollisuuden ja samalla tukee nuorten halua kokeilla eri lajeja.

Kasvatukselliset tavoitteet

Seuran kasvatukselliset tavoitteet on rakennettu ja sovittu seuran valmentajien kanssa yhdessä. Seuran junioritoiminnan tavoitteena on olla mukana kasvattamassa tasapainoinen ja aktiivinen nuori.

Tavoitteet eivät voi eivätkä saa olla ristiriidassa perheiden ja koulun vastaavien tavoitteiden kanssa, vaan tukea niitä. Pyrimme kasvattamaan harrastajamme mm.
1 kantamaan vastuuta itsestään ja tekemisistään
2 kasvattaa yksilö toimimaan ryhmässä
3 kasvattaa yksilö kantamaan vastuuta muista
4 toimimaan annettujen / sovittujen rajojen puitteissa
5 hyvät käytöstavat
6 terveelliset elämäntavat
7 suvaitsevaisuus

Tämän lisäksi teemme työtä, että karatesta muodostuisi perheen yhteinen harrastus

Oushinkan ry:n liikunnalliset tavoitteet voidaan tiivistää seuraavasti:

karaten kautta monipuoliseen ja kestävään liikkumiseen. Oushinkan on ensisijaisesti karateseura, mutta uskomme, että hyväksi karatekaksi kehittyminen edellyttää monipuolista liikkumista nuorena.

 
yhteistyössä

---------------