nuorisuomi
etusivu seura vyölliset juniorit karate mukaan toimintaan

 
raita
mukaan toimintaan raita

raita
karaten peruskurssi raita
kurssin ohjelma raita

raita
karatekoulu raita
koulun ohjelma raita

raita
kurssikalenteri raita
ilmoittaudu kurssille raita
 

peruskurssi

koulu

karatekids

naisten ip

Karatekoulu

Oushinkan ry haluaa edistää lasten, nuorten ja aikuisten karateharrastusta sekä monipuolista liikkumista kivassa seurassa. Toiminnassamme korostamme yksilön kasvamista ja onnistumista, hyvää henkeä, tasa-arvoisuutta ja turvallista ympäristöä.

Seuralle myönnettiin 1996 arvostettu Nuori Suomi Sinettiseura -tunnus osoituksena laadukkaasta ja monipuolisesta nuorisotoiminnasta. Tämän tunnuksen saamiseksi on seurassamme tehty paljon työtä ja olemme saamastamme Sinetistä ylpeitä.

Mikä on karatekoulu?

Karatekoulun tavoitteena on edistää lasten monipuolista liikuntaharrastamista. Koulun tavoitteena on opettaa lapsille ja nuorille perusliikuntataitoja.

Karatekoulu on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille (7-13 vuotiaat). Koulun tavoitteita on mm. kasvattaa lapsesta tasapainoinen ja liikkuva. Eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.

Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Kouvolan Oushinkan ry on Nuori Suomi sinettiseura ja täyttää Nuoren Suomen ja Karateliiton asettamat laatuvaatimukset. Harjoituksista vastaavat lajiliiton ja Nuori Suomi Ohjelman kouluttamat ohjaajat.

Hinta: 100 euroa, sisältäen
- opetuksen (n. 20 harjoitusta ja harjoitukset kauden loppuun asti)
- karatepuvun (30€)
- valkoisen vyön (10€)
- junioripassin (10€)
- ensimmäisen vyökokeen (7€)
- diplomin (vyökokeen suorituksesta) (1€)
- Karateliiton vyömerkin (10€)

 
yhteistyössä

---
------------