nuorisuomi
etusivu seura vyölliset juniorit karate mukaan toimintaan

 
raita
juniorit raita
harjoitusajat raita
harjoittelu raita
pelisäännöt raita

raita
kausisuunnitelma raita
oushikan cup raita
vyökokeet raita

raita
kuvia raita

peruskurssi

koulu

karatekids

naisten ip


Oushinkan cup

Oushinkan Ry:n junioreille on suunniteltu noin 4 kappaletta salikilpailuja, jotka muodostavat yhtenäisen seuran sisäisen kilpailukauden. Tavoitteena on opettaa lapsia kehittymään harrastuksessa ja parantaa heidän esiintymiskykyä sekä valmiuksia pienimuotoiseen kisailuun.

Maksut: Sisältyy jäsenmaksuun

Varusteet: Käsisuojat, kilpailuvyöt (sininen ja punainen)

Seuralla on varattu käsisuojia lapsille, mutta suosittelemme omien käsisuojien hankkimista. Seuralla on valmiiksi kilpailuvöitä, joita ei vanhempien tarvitse hankkia. Hammas- ja alasuojien hankkimista suosittelemme.

Suosittelemme Karateliiton lisenssiä, jonka saa osoitteesta www.karateliitto.fi. Jos teillä on lastanne varten erillinen vapaa-ajan vakuutus tai vastaava suosittelemme tarkastamaan vakuutusehdoista, että vakuutus kattaa kamppailulajeissa tapahtuneet tapaturmat.

Kilpailussa käytettävät säännöt pähkinänkuoressa: Salikilpailussa noudatetaan Suomen Karateliiton kilpailusääntöjä. Kilpailujen ottelut käydään ilman pää- ja kasvokontaktia. Alle 10-vuotiaat lapset ottelevat pyykkipoikaottelun säännöin. Kaikki osallistuvat kata-sarjaan. Sarjat muodostetaan aina harjoituksen alussa.

Pisteytys:

Sarjan I saavuttaa 4 pistettä, II 3 pistettä, III 2 pistettä, osallistuminen 1 piste.

 
yhteistyössä

---------------